Evästeasetukset

Tuotteet

”Meiltä kaiken kattava valikoima alkuperäislaatuisia, luotettavia tuotteita eurooppalaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Tunnemme autot ja autohuollon tarpeet. Tarjoamme koko paketin ammattilaiselta ammattilaiselle.”

Juho Nordgren
Head of product and purchasing
Atoy Automotive Finland Oy

Kumppanit

Varaosat

Tuotteemme ovat alkuperäislaatua. Edustamamme varaosat tulevat eurooppalaisilta varaosavalmistajilta, jotka toimittavat tuotteitaan ensiasennusosiksi myös autotehtaille.

Huolto-osat

Tarjoamme kaikki autonhuollossa tarvittavat huolto-osat. Tuotteemme täyttävät autonvalmistajien huolto-ohjelmien tarkat laatukriteerit.

Öljyt ja kemikaalit

Tarjoamme kattavan valikoiman korjaamokemikaaleja sekä voitelu- ja lisäaineita, jotka täyttävät autonvalmistajien viimeisimmät laatuluokitusvaatimukset.

Akut ja akkukierrätys

Suomen laajin akkuvalikoimamme tarjoaa aina oikean akun kaikkiin ajoneuvotarpeisiin. Olemme ainoa akkujen maahantuoja, jolla on oma veloitukseton akkujen kierrätysjärjestelmä sekä kattava alueellinen palveluverkosto.

Korjaamolaitteet

Korjaamolaitevalikoimamme edustaa luotettavia, teknisesti edistyksellisiä ja laadultaan korkeatasoisia tuotteita.

Työkalut ja korjaamotarvikkeet

Tarjoamme monipuolisen valikoiman korjaamon pientarvikkeita sekä luotettavia käsi- ja erikois-työkaluja, jotka täyttävät vaativammankin käyttäjän tarpeet.

ZF Ajoneuvo­komponentit

Maahantuomme, myymme ja huollamme saksalaisen huippumerkin ZF:n ajoneuvo-komponentteja. ZF valmistaa vaihteistoja, ohjausjärjestelmiä, akseleita sekä alustan komponentteja henkilöautoihin, raskaaseen kalustoon ja työkoneisiin. ZF on myös merkittävä veneiden, laivojen ja ratakaluston vaihteistojen toimittaja.

Korikomponentit

Maahantuomme hydrauliikka- ja pneumatiikkaosia, laakereita, mekaanisia komponentteja sekä ajoneuvokomponentteja – kaikki nämä laadukkaita merkkituotteita. Toimittajina ovat alansa johtavat valmistajat, kuten Valeo/SWF, Prima ja Isri.

Kumppanit

Ota yhteyttä

Soita +358 (09) 6827 222 tai ota yhteyttä sähköpostitse.