Osalinkki –Täydellinen ratkaisu!

Täydellinen ratkaisu

Osalinkki –Täydellinen ratkaisu!

Osalinkki on Suomen johtava varaosaliikkeiden ja korjaamoiden oma reaaliaikainen, sähköinen varaosaluettelo ja tilausjärjestelmä.

Osalinkistä näet reaaliaikaisen varastotilanteen sekä tuotteiden hinnat tuote- ja saatavuustietoineen. Lisäksi löydät helposti ja nopeasti oikeat osat suoraan rekisterinumeron avulla – säästät aikaa ja parannat asiakaspalveluasi. Myös huoltotarjoukset hoituvat Osalinkillä nopeasti ja helposti.

Atoy toi markkinoille Osalinkin ensimmäisen version jo v. 1999. Kehitystyö on ollut jatkuvaa. Tavoitteena on tarjota asiakkaallemme aina alan paras ja kehittynein sähköinen varaosaluettelo ja tilausjärjestelmä.

Osalinkki on tietopankki ja tilausjärjestelmä, joka sisältää kaiken tiedon, mitä korjaamo tarvitsee nyt ja tulevaisuudessa.

Osalinkki – asiakkaiden mielestä Suomen paras alan sähköinen varaosaluettelo!

Osalinkin ominaisuudet!

Varaosien haku rekisterinumerolla

Varaosien haku rekisterinumerolla

Oikean auton tiedot sekä määräaikaishuoltojen kustannusarviot nopeasti ja vaivattomasti.
Voit hakea tuotteita rekisterinumeron lisäksi esim. tuotekoodilla ja varaosan nimellä.

Osien tarkka kohdistus

Osien tarkka kohdistus

Osien tarkka kohdistus autoihin on aina ollut suuri haaste alan toimijoille. Osalinkissä on tarkistustyökalu, joka varmistaa varaosasivulla olevien tuotteiden sopivuuden ko. autoon. Se perustuu autojen ID (PR) -tietoihin. Työkalun avulla voidaan selvittää esim. jarruosien tarkka sopivuus ajoneuvoon. Sopivaksi tarkistetun osan kohdalla näkyy Osalinkissä vihreä oikein -merkki.

Tuotetilaus

Tuotetilaus

Tuotetilaus hoituu napinpainalluksella. Ostohistoria voidaan tallentaa ajoneuvon tietoihin. Osalinkistä näet myös oman paikallistukkurin saldot ja hinnat.

Huolto- ja korjausohjeet

Huolto- ja korjausohjeet

Monipuoliset ja selkeät huolto- ja korjausohjeet. Osalinkki on Autofutur-yhteensopiva. Valitut tuotteet voidaan siirtää AutoFuturiin tilausehdotuksineen ja työmääräimineen. Järjestelmä on räätälöitävissä asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osalinkkiin voidaan liittää esim. Autodata, Haynes Pro ja muita alan ohjelmistoja, joiden avulla saadaan teknistä lisätietoa tuotteen asennuksista, auton huolto-ohjelmista, vikadiagnooseista jne.

Huoltotarjous

Huoltotarjous

Huoltotarjous on laskettavissa Osalinkillä helposti ja nopeasti. Osalinkin huoltolaskuri on suunniteltu nopeuttamaan töiden vastaanoton töitä. Huoltolaskuri helpottaa ja nopeuttaa huolto- ja korjaustarjousten tekemistä. Muutamalla napin painalluksella saat tehtyä tarjouksen, joka sisältää sekä työajan että huolto- ja varaosien kustannukset. Taustatiedot perustuvat Autodataan ja asetettuun työtuntihintaan sekä Osalinkistä löytyviin tuotteisiin. Osalinkissä tehty huoltotarjous voidaan tulostaa, lähettää sähköpostilla asiakkaalle, siirtää AutoFuturiin tai lähettää tuotetilauksena paikallistukkuun.

Takuu- ja palautusportaali

Takuu- ja palautusportaali

Työkalu vaivattomaan ja joustavaan varaosien takuukäsittelyyn ja palautuksiin. Korjaamoilla on mahdollisuus tehdä takuuhakemukset suoraan Osalinkin takuuportaaliin. Tällä tavalla varmistetaan sujuva takuukäsittely. Korjaamo pystyy seuraamaan takuunkäsittelyä tällöin reaaliajassa. Järjestelmään jää myös historiatiedot.

Forum

Forum

Aktiivinen uutisfoorumi alan osaajien kesken. Sen etusivulla on Uutiset-osio ajankohtaisia tiedotteita varten. Etusivulla on myös tieto varastoon tulleista uusista tuotteista. Osalinkki sisältää myös ketjukumppaneiden keskustelufoorumin ja extranetin.

Rekisteröidy Osalinkin käyttäjäksi!