Evästeasetukset

Atoyn Gates-tuoteperhe laajenee jakopään sarjoihin

10.6.2022

Atoy on myynyt pitkään Gatesin apulaitehihnoja ja laajentaa nyt valikoimansa myös Gatesin jakohihnasarjoihin. Uudistuksen myötä jakopään sarjojen tarjonta laajenee entisestään.

Atoy lisää merkittävästi jakopään sarjojen tarjontaa tuomalla INA:n sarjojen rinnalle Gatesin jakopään sarjat. Sekä INA että Gates ovat hyvin tunnettuja ja luotettavia merkkejä ja edustavat tässä tuoteryhmässä maailman ehdotonta huippua.

Tämän uudistuksen myötä Atoy:n ohjelmassa on kaikkiaan noin 200 Gatesin jakopään sarjaa. Gatesin sarjat löydät helposti Osalinkistä. Huomioikaa, että joissain tapauksissa eri merkkien sarjojen sisällöissä on pieniä eroavaisuuksia.

Gatesilta Euroopan laajin valikoima hihnasarjoja

Gates-osien toimitusvarmuus on omaa luokkaansa varaosavalmistajien joukossa. Gates-sarjat sisältävät kaiken, mitä asennuksessa tarvitset:

  • Aina Gatesin valmistamat jakohihnat
  • Euroopan suurimman automaattikiristinvalmistajan Gatesin OE-laatuinen kiristin tai vastaava
  • Kampiakselin ja kiristimen pultit (tarpeen mukaan)
  • OE-laatuinen vesipumppu (useimmiten Gatesin valmistama)
  • QR-koodilla luettava, autokohtainen asennusohje suomen, viron ja venäjän kielillä

Tutustu Gatesin autokohtaisiin ja HaynesPron toimittamiin asennusohjeisiin sekä kysele paikallisia Gates-asennuskoulutuksia Osaset-liikkeestäsi. Yhdessä nostamme asennukset uudelle tasolle!

Valitsemalla Gates-jakopääsarjan saat OE-laatuiset osat, Gatesin valmistaman hihnan sekä varmistat asennuksen onnistumisen.