Evästeasetukset

DRI – hammastangot ja ohjaustehostimen pumput maailman huipulta

26.1.2022

Tanskalainen DRI valmistaa tehdaskunnostetut ohjaustehostimen pumput ja hammastangot kattavasti Suomen autokannan merkkeihin ja malleihin sekä hyötyajoneuvoihin. Löydät Osalinkin kautta laajan DRI-valikoiman ohjaushydrauliikan osia. Osa tuotteista tehdastoimituksena kolmen päivän toimitusajalla.

Ohjaustehostimen pumput

DRI:n hammastanko- ja tehostinpumppuvalikoima kattaa hydrauliset, sähköhydrauliset sekä sähköiset ohjaustehostimen pumput ja hammastangot Suomen autokantaan. Valikoimastamme saat ohjaustehostimen pumput ja hammastangot suoraan varastosta – hyllyssämme on jatkuvasti yli 30 DRI:n ohjaustehostimen pumppua. Jokainen DRI ohjaustehostimen pumppu testataan perusteellisesti – luotettava toiminta on taattu.

Testausta ja laadunvalvontaa

Kaikki DRI-tuotteet ja -osat tarkastetaan ensin visuaalisesti. Tämän jälkeen tuotteille suoritetaan testit ennen kuin tuotteet päästetään tehtailta eteenpäin. Kaikki DRI-osat valmistetaan asennusvalmiiksi, jotta asennustyö olisi mahdollisimman helppo. DRI panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja yhä vaivattomampaan ajokokemukseen.

DRI-osat saat meiltä myös tilattua: jos hyllystä puuttuu osa, toimitamme sen asiakkaalle tehtaalta pikakuljetuksena noin 2–3 päivässä.

Tanskalainen DRI toimittaa vuosittain miljoona varaosaa Euroopan jälkimarkkinoille. DRI on osa BORG Automotive -konsernia, jonka muita tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Elstock ja TMI. DRI on perustettu vuonna 1985.