Evästeasetukset

Parempi valikoima Tesla osia

13.1.2021

Uusi vuosi on hieno aloittaa uuden tekniikan parissa.

Atoy:n päävarastolta löytyy nyt hyllystä menevimpiä alkuperäisvaraosia Tesla Model S ja Model X -malleihin. Kysyntä on ollut huimaa eikä jälkimarkkina pysty vielä vastaamaan ihan kaikkiin tuotteisiin mitä näihin ajoneuvoihin huoltojen ja korjauksien yhteydessä tarvitaan.

Kaikki tarjolla olevat Tesla alkuperäisvaraosat löytyvät Osalinkistä niin OE-numerolla yksittäin kuin kirjoittamalla hakukenttään sanan tesla jonka jälkeen Osalinkki listaa kaikki saatavilla olevat tuotteet.

Tuotepoimintoja uusista tuotteista:

NELE001 -tuotenumerolla löytyy Suomessa valmistettu erittäin laadukas Tesla Model S ulko-ovenkahvan mikrokytkinjohtosarja. Silikonijohdoilla ja vesisuojatuilla Panasonicin mikrokytkimillä varustettu johtosarja takaa kahvalle huomattavasti alkuperäistä pidemmän toimintaiän.

1042845-00-B -OE numerolla löytyy Model S ulko-ovenkahvan liukuratas eli ”Paddle Gear”

2007106 -OE numeron takana helpotusta taaemman etualatukivarren vaihtoon M14 kiinnityspultin muodossa

1043964-00-C -OE numerolla taka-akselille aurausvarsi eli ”Toe Link”

Näiden lisäksi valikoimassa useita pultteja alustan osiin, 12 voltin akut, muovinastat oviverhoilun kiinnitykseen ja paljon muuta!

Atoy:n omien toimittajien tuotteet kattavat jo laajasti tarpeelliset huolto-osat kuten jarrut, suodattimet, öljyt ja nesteet, pyyhkijänsulat ja alustan komponentit. Nämä kaikki löytyvät tuttuun tapaan Osalinkistä rekisterinumeron avulla.

Osalinkkiin pääset klikkaamalla tästä!