Atoy News

Uusi erikoisöljy uusimmille Volvoille

LQM20632 Special_Tec_V_0W20-1

LIQUI MOLY tuo markkinoille Special Tec V 0W-20 -öljyn, joka on tarkoitettu Volvon uusimmille malleille (v. 2013-).

Se on Volvon virallisesti hyväksymä. Öljyn viskositeetti on 0W-20, joten se on erittäin ohutta. Se vähentää polttoaineen kulutusta ja voitelee moottorin kaikki osat nopeasti ja luotettavasti myös talvikäynnistyksissä.

Volvon viralliset öljyhyväksynnät henkilöautoille ovat suhteellisen uusi juttu. Tähän saakka Volvo on luottanut alan ACEA-luokituksiin, eikä yritys ole asettanut omia pidemmälle meneviä vaatimuksiaan moottoriöljyille. Nyt Volvo on kuitenkin päätynyt samaan strategiaan, jota Volkswagen, BMW ja Mercedes ovat käyttäneet jo vuosia, ja on alkanut antaa omia erittäin tarkkoja ohjeita siitä, minkälaisia ominaisuuksia moottoriöljyllä tulee olla. Syynä tähän on se, että öljy ja sen ominaisuudet ovat osa uuden moottorin kehitystyötä, ja modernit moottorit reagoivat herkästi vääränlaiseen öljyyn.

LIQUI MOLYn uusi Special Tec V 0W-20 täyttää Volvon vaatimukset. Sillä on Volvon VCC RBS0-2AE -hyväksyntä ja se sopii siten uusimmille malleille, jotka tarvitsevat tällä hyväksynnällä varustettua öljyä. Vanhemmille malleille on ollut tarjolla jo useamman vuoden ajan Special Tec V 0W-30, jolla on nyt myös Volvon virallinen VCC 95200377 -hyväksyntä.

LIQUI MOLYn Special Tec -tuotevalikoimaan kuuluu öljyjä, jotka sopivat erityiselle ja tarkasti rajatulle ajoneuvoryhmälle. Nimeä seuraava kirjain osoittaa, mille merkille öljy on kehitetty. Special Tec V Volvolle, Special Tec F Fordille ja Special Tec F Eco Fordin Eco Boost -moottoreille.

Liqui Molyn uusi Volvo-öljy löytyy jo Atoyn ohjelmasta kaikissa eri pakkausvaihtoehdoissa (esim tuotenro LQM20632 5L:n kannu). Osalinkistä löydät tuotteen auton rekisterihaulla tai esim. Lisätarvikkeet –> Voiteluöljyt&polttoainetuotteet –> Moottoriöljyt.

Ota yhteyttä!

Soita +358 (09) 6827 222 tai täytä oheinen lomake – otamme yhteyttä teihin!