Atoy News

Tuoteuutisia

Atoy Automotive uudistaa aktiivisesti tuotevalikoimaansa. Valikoimmiimme on jälleen lisätty paljon uusia nimikkeitä sekä tehty tuotelinjapäivityksiä.

Tässä Atoy Automotiven viimeisimmät tuoteuutiset.

DRI:n valikoima laajenee   dri

DRI-tuotevalikoimamme laajenee EGR-venttileillä.
Kuten muutkin DRI-tuotteet, EGR-venttiilit ovat kunnostettuja, runkopantillisia tuotteita. Runkojen käsittelyyn sovellamme samoja ohjeita kuin jarrusatuloissa.
Varastoomme on saapunut 40 menevintä EGR-venttiiliä, tarkemmat soveltuvuustiedot löydätte Osalinkistä. Valikoimaa laajennetaan tarvittaessa.
Lisätietoja: Janne Hermansson

TRW- ja Lemförder -alustanosat  TRW_syvä   Lemförder logo

TRW ja Lemförder ovat monille tuttuja laatubrändejä, joiden alta löytyy mm. jarrujen, alustan ja ohjauksen osia. Molemmat brändit kuuluvat ZF Groupin alaisuuteen. Atoy:n ohjelmassa on jo ennestään ollut molemmilta brändeiltä mm. jarrujen ja alustan osia. Nyt vahvistamme entisestään TRW ja Lemförder tarjontaamme tuomalla entistä laajemman valikoiman alustan osia kilpailukykyiseen hintaan. TRW numerot ovat TRW:n omalla numeroinnilla ja Lemförderit on numeroitu ryhmäsarjansa mukaisesti, eli 814- alkuisesti ja loppuosa on Lemförderin numero. Valikoiman laajennuksessa avattiin yhteensä reilut 2000 eri tuotenumeroa Lemförderille ja lähes 900 numeroa TRW:lle. Lemförderiltä 200 numeroa on moottorin tukia, 100 vaihteiston tukia ja kaikki loput alustan osia. Aktiiviseen valikoimaamme otimme noin 750 tuotetta Lemförderiltä ja 360 tuotetta TRW:ltä jo aikaisemmin olemassa olleiden lisäksi.
Lisätietoja: Tom Ekman

NK-jarrulevyt  NK – kopio

Olemme täydentäneet varastoadellamme yli 100 uudella NK-jarrulevynimikkeellä. Jarrulevyvalikoimamme sisältää nyt jo lähes 700 erilaista NK-Jarrulevyä.
Samalla suurin osa vanhoista -2 jarrulevyistä on korvattu NK-Jarrulevyllä, joten jarrulevyvalikoimamme koostuu nykyisin pääosin kahdesta brändistä, NK & TRW. Molempia linjoja laajennetaan jatkuvasti.
Lisätietoja: Janne Hermansson