Atoy News

Tuoteuutisia

Atoy Automotive uudistaa aktiivisesti tuotevalikoimaansa. Valikoimmiimme on jälleen lisätty paljon uusia nimikkeitä sekä tehty tuotelinjapäivityksiä.

Tässä Atoy Automotiven viimeisimmät tuoteuutiset.

Jouset

Olemme lisänneet jousivalikoimaamme laadukkaat Arnott-ilmajouset sekä Arnott Europen pakkaamat alkuperäisvalmistajien ilmajousituksen kompressorit. Pidämme hyllyssä yleisimmin vaihdetut osat ja lisäksi voimme toimittaa harvinaisemmatkin Arnott Europen tuotteet lyhyellä toimitusajalla. Tärkeimmät ajoneuvokohtaiset soveltuvuudet löytyvät Osalinkistä.
Lisätietoja: Sampo Vaahtera, sampo.vaahtera@atoy.fi

ins_p_50Arnott0713

A.I.C. -tuotteet

A.I.C:lle lisätty kymmenkunta uutta jarrukilpeä ja muutama rekisterikilvenvalo.
Lisätietoja: Janne Hermansson, janne.hermansson@atoy.fi

A.I.C -logo

Jarrulevyt

Valikoimaamme on lisätty reilut 60 uutta jarrulevyä. Eniten uusia levyjä on tullut uudehkoihin vm 2013 à VAG, BMW ja Volvo-malleihin, myös muihin automerkkeihin. Tuotemerkkeinä pääsääntöisesti NK ja TRW.
Lisätietoja: Janne Hermansson, janne.hermansson@atoy.fi

NK – kopio

TRW_syvä

Termostaatit

Termostaattilinjamme on kokonaisuudessaan päivitetty. Termostaattilinja on kasvanut n. 170 uudella numerolla sisältäen sekä termostaatteja että termostaattien koteloita. Samassa yhteydessä koko tuotelinja hinnoiteltiin uudelleen kilpailukykyisemmäksi. Uutena toimittajana termostaateissa on meille jo jakoketjusarjoja toimittava BGA ja noin kolmannes uusista numeroista on BGA-tuotantoa. BGA-tuotelinja on varsin laaja ja tämän lisäksi myös hintakilpailukykyinen. Valtaosan Atoy:n termostaateista toimittaa edelleen Calorstat.
Lisätietoja: Juha Hintikka, juha.hintikka@atoy.fi

BGA-logo

Calorstat by Vernet_pieni
Vierol-tuotteet

Vierolille (Vemo & Vaico) lisätty uusia EGR-venttiilejä, hydrauliikkasuodattimia sekä erilaisia antureita reilut 50kpl yhteensä.
Lisätietoja: Janne Hermansson, janne.hermansson@atoy.fi

Vierol + Vemo + Vaico -logo
Liqui Moly -korjaamokemikaalit

Olemme vahvistaneet Liqui Moly korjaamokemikaalien valikoimaamme kahdeksalla uudella PRO-LINE -sarjan korjaamokäyttöön tarkoitetulla spraytuotteella.
Lisätietoja: Lauri Illukka, lauri.illukka@atoy.fi

LQM ProLine

KS Tools -työkalut

Työkaluvalikoimaamme on lisätty useita korjaamoille tarkoitettuja KS Toolsin ammattilaistyökaluja.
Lisätietoja: Mika Makkonen, mika.makkonen@atoy.fi

KSTOOLS_LOGO