Atoy News

TRW – Aitoa Alkuperäistä

TRW_range_brake_disc_pads_rotors_lines

TRW – Aitoa Alkuperäistä

TRW on jarruvalmistaja, jolle on ensiarvoisen tärkeää turvallisuus ja laatu. Yhtiön pitkä historia, perinteet ja asiakaskunta jo yksistään velvoittavat jarruosien olevan parasta mitä rahalla saa. TRW valmistaakin jälkimarkkinoiden lisäksi usealle ajoneuvovalmistajalle ensiasennusjarrujärjestelmiä ja osia jarrupaloista ABS-jarruyksiköihin.

TRW varmistaa tuotteidensa laadun tekemällä itse niin paljon kuin mahdollista. Esimerkiksi Euroopan isoimmalla tehtaallaan Frýdlantissa Tsékeissä jopa yli 70% kaikista TRW:n jarrutuotteista saadaan valmiiksi aina saman katon alla suunnittelusta raudan valamiseen ja koneistuksesta laadun tarkistukseen. Myös varastot sijaitsevat tuotantolinjan välittömässä läheisyydessä mikä helpottaa yhtiön toimintaa ja tehostaa toimituskykyä.

TRW on toiminut alalla jo yli 100 vuotta todella tarkan asiakaskunnan ja vaatimuksien kanssa mikä kertoo myös tuotteista paljon. Sama toimittaja, joka on suunnitellut ajoneuvovalmistajan kanssa yhteistyössä jarrujärjestelmän autoosi tarjoaa tuotteen teille myös jatkossa. Jos ajoneuvovalmistajat luottavat TRW:n laatuun niin miksi valita autoonsa mitään muuta kuin sinne aidosti alkuperäisenäkin kuuluvat osat.

Autovalmistajien ensiasennustoimittaja TRW

TRW:n esiasennustoimittajana keräämä kokemus näkyykin esimerkiksi juuri jarrulevyissä. Tieto siitä, miten juuri teidän autossanne olevan jarrulevyn kuuluu toimia muiden osakokonaisuuksien kanssa yhteen ja miten se käyttäytyy Alppien vuoristoteillä tai napapiirillä Rovaniemellä ovat synnyttäneet innovaatioita vaativimpiinkin olosuhteisiin.

Jo vuodesta 2007 TRW on toimittanut kaikki jarrulevynsä erityisen hyvin Suomen olosuhteisiin sopivana, mustalla erityismaalipinnoitteella varustettuna estämään ruostumista. Valitsemalla TRW jarrulevyjen pariksi myös TRW jarrupalat varmistat, että jarrusi myös pysyvät toimintakunnossa eivätkä kitise ja vingu vaikka joku maantiesuolaa päälle heittäisikin.

Toisaalta, jarrulevylle ominaista on toimia myös äärettömän kuumassa lämpötilassa. Raskas auto, jyrkkä alamäki, tielle hyppäävä hirvi tai äkkijarrutus oluiden unohtuessa kauppaan matkalla mökille. Kaikki käy. TRW jarrulevyt on valmistettu tarkkaan suunnitellusta
erikoismetalliseoksesta, jossa hiilipitoisuus on korkea. Tällä varmistetaan jarrulevyn pysyminen toimintakykyisenä raskaimmassakin jarrutuksessa, kun lämmön siirto ja jarrujen jäähdytys paranevat jo materiaalivalinnalla.

Tällä erikoisseoksella on myös muita etuja; jarrulevyt eivät mene kieroksi vaikka lämpötilavaihtelut olisivat suuret ja äkilliset. Siltikin jopa äänimaailman huomioiminen on saatu mahdutettua samaan pakettiin. Levyt eivät ala vinkumaan tai resonoimaan edes elinkaarensa loppuvaiheessa.

TRW:stä yrityksenä kertoo jo pelkästään 12 miljoonaa toimitettua jarrulevyä vuodessa. Tämä on luku, jossa tuotteen, prosessin ja laadun täytyy toimia yhteen. Ominaisuus, jota kilpailijoilla ei ole.

Valikoima löytyy helposti osalinkki.fi

trw-kuusi