Atoy News

Liqui Moly on paras öljymerkki

LQM

Samaan tapaan, kuin poliitikot odottavat vaaleja jännittyneinä, suurten autolehtien lukijavalintojen tulokset saavat joka vuosi autoalan jännityksen valtaan. Yli kuutta miljoonaa lukijaa pyydettiin Saksassa äänestämään parasta öljymerkkiä. Tulos oli selvä: LIQUI MOLY on lukijoiden valinta. ”Olemme erittäin iloisia autoilijoilta saamastamme luottamuksesta”, sanoo kiitollisena LIQUI MOLYn toimitusjohtaja Ernst Prost.

Auto Motor und Sport-, Auto Bild-, Auto Zeitung- ja Motorsport aktuell -lehtien lukijat olivat yksimielisiä siitä, että LIQUI MOLYa parempaa öljyä ei ole. ”Huippulaadun valmistaminen on yksi tekijä”, toteaa Ernst Prost. ”Toinen on se, että myös itse autoilijat kokevat saavansa huippulaatua.”

Tuloksessa näkyy niin tuotteen laatu kuin LIQUI MOLYn kattava palvelukin: verkossa saatavana oleva öljynvalintaopas auttaa valitsemaan lukuisten öljylaatujen viidakosta juuri oikean tietylle autolle, ja lisäksi vastauksen teknisiin kysymyksiin saa nopeasti kuuman linjamme, sähköpostin tai foorumimme kautta. Lisäksi tulokseen on vaikuttanut varmasti myös keskisuuren yrityksen mittaluokassa laaja markkinointikattaus. LIQUI MOLY on viime viikkoina ollut näkyvillä muun muassa käsipallon, hiihdon ja ampumahiihdon maailmanmestaruuskisoissa ja näkyy seuraavaksi formula 1:ssä, MotoGP:ssä ja jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa.

Auto Bild -lehden lukijat valitsivat LIQUI MOLYn parhaaksi öljymerkiksi nyt kahdeksatta vuotta peräkkäin. Auto Motor und Sport- sekä Auto Zeitung -lehtien äänestyksissä yritys saavutti voiton yhdeksättä vuotta peräkkäin. ”Tämä ei ole mitenkään itsestäänselvyys, vaan kaikki työntekijämme tekevät päivästä toiseen kovasti töitä menestyksen eteen”, Ernst Prost kertoo. ”Siksi emme jää lepäilemään laakereillemme.” Tavoite on selkeä: ”Vuonna 2020 haluamme tulla kymmenettä vuotta peräkkäin valituksi parhaaksi öljymerkiksi.”

LIQUI MOLY on menestynyt myös ydinliiketoimintansa ulkopuolella. Autonhoitotuotteiden luokassa merkki sijoittui sekä Auto Zeitungissa että Auto Motor und Sportissa toiselle sijalle. Lisäksi LIQUI MOLY voitti tänä vuonna ensimmäistä kertaa Euroopan suurimman moottoripyörälehden Motorradin lukijavalinnan. ”Siten olemme nyt myös moottoripyöräilijöiden mielestä paras öljymerkki”, sanoo Ernst Prost.

Liqui Moly -tuotteita edustaa Suomessa Atoy Automotive Finland Oy. Jälleenmyyjiemme kautta tavoitamme kaikki asiakkaat niin yksityiset autoilijat kuin korjaamotkin, jotka haluavat vain parasta laatua.

LQM_Best_Brand_2019