Atoy News

Iskunvaimentimet kaikille teille

Sachs-iskarit-web

Iskunvaimentimet kaikille teille. Testattu. Turvallinen. SACHS.

Sachs-iskunvaimentimet tarjoavat suorituskykyä ja dynamiikkaa turvallisuudesta tinkimättä. Innovatiiviset tekniset ratkaisut varmistavat loistavat ajo-ominaisuudet myös mutkaisilla ja kuoppaisilla teillä. Vahva saksalainen merkki takaa äärimmäisen turvallisuuden ja optimaalisen ajomukavuuden. Laatu ja luotettavuus ovat myös Atoy Automotiven kulmakiviä. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme
vahva ja turvallinen kumppani.

Sachs-valikoimassa on 700 erilaista iskunvaimenninta, erityisesti valikoituna Suomen autokantaan.

  • Sachs-valikoimassa muun muassa joustintuet, iskunvaimentimet, suojakumisarjat ja yläpääntuet.
  • Sachs-iskunvaimentimet ovat vaimennusratkaisultaan aina alkuperäistä vastaavia: ajoneuvon ominaisuudet pysyvät sellaisina, millaisiksi autonvalmistaja on ne suunnitellut.
  • Sachs-alkuperäiskäyttäjinä mm. VAG, BMW, MB ja Volvo. Sachs = ensiasennuslaatua!
  • Sachs valmistaa ainoana maailmassa alumiinirunkoiset iskunvaimentimet ensiasennukseen. Alumiiniset iskunvaimentimet ovat saksalaisen insinöörityön taidonnäyte: Iskunvaimentimen rungon vahvuus vaihtelee – tällä ratkaisulla kestävyys on optimoitu rasituksen mukaan ja samalla säästetään merkittävästi painoa.

“Vuosittain valmistuu yli 10 miljoonaa ajoneuvoa Sachsiskunvaimentimilla.”

Iskunvaimentimet kannattaa tarkistaa talven jälkeen.
Rankan talven jälkeen iskunvaimentimet ja jouset on hyvä tarkistaa viimeistään renkaanvaihdon yhteydessä. Etenkin jousiteräs haurastuu pakkasella ja aiheuttaa jousivaurioita. Suosittelemme aina vaihtamaan jouset ja iskunvaimentimet yhdessä ja aina akselille kerrallaan. Kannattaa myös kiinnittää huomiota iskunvaimentimien suojakumien ja yläpäiden tuentojen kuntoon. Tilastollisesti yksi seitsemästä ajoneuvosta tieliikenteessä ajaa ainakin yhdellä rikkoutuneella iskunvaimentimella.

Katso valikoima ja tilaa osalinkki.fi

Ota yhteyttä!

Soita +358 (09) 6827 222 tai täytä oheinen lomake – otamme yhteyttä teihin!