Hyvää Suomi 100 -Itsenäisyyspäivää!

Suomesta tuli itsenäinen valtio 6. joulukuuta 1917. Valtio syntyi suomalaisten omasta tahdosta ja pitkäjänteisen työn seurauksena. Vaikeista ajoista huolimatta suomalaiset ovat sata vuotta rakentaneet omaa maataan ja päättäneet asioista yhdessä. Nyt suomalaiset vievät maansa uudelle vuosisadalle sisulla ja sydämellä.

Saamme juhlia tänä vuonna satavuotista itsenäistä Suomea myönteisemmissä tunnelmissa kuin moneen vuoteen: talous kasvaa kymmenen vuoden takkuilun jälkeen. Suomessa on erinomainen hallinto, riippumattomin oikeuslaitos, vakaimmat pankit, vähiten järjestäytynyttä rikollisuutta ja vapaimmat tiedotusvälineet. Suomalaisten lukutaito ja peruskoulutus ovat maailman huippua.

Yrittäjien riskinoton, yritysten kasvun ja menestyksen kautta talouden kasvu saadaan jatkumaan, saadaan lisää työpaikkoja ja myös julkinen talous terveeksi. 2000-luvulla melkein kaikki uudet työpaikat ovat syntyneet pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Myös tulevaisuudessa pk-yritykset voivat tarjota paljon enemmän työtä ja ottaa vielä vahvemman roolin Suomen taloudessa. Nuorten vahva yrittäjäinto ja yrittäjyyden arvostuksen lisääntyminen luovat tähän osaltaan edellytyksiä.

Yhteistyöllä ja välittämisellä, keskinäisellä kunnioituksella ja toisten huomioon ottamisella, ahkeruudella ja sisulla. Niillä tehdään parempi huominen.

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille asiakkaillemme!

Atoy

Suomi100 logo