Atoy News

Filtron – Sisäilmansuodattimien uusi laatustandardi

Filtron mainos Suomen Autolehti

Maailman Terveysjärjestön mukaan allergiareaktiot ovat kolmanneksi yleisimpiä kroonisia sairauksia maailmassa. Arvioidaan, että 25 – 30 %:lla väestöstä on allergisten sairauksien oireita ja tämä luku on hurjassa kasvussa.

Liikenteessä syntyvät epäpuhtaudet ovat erityisen haitallisia allergikoille samoin kuin pienille lapsille. Ne ovat haitallisia sekä ajoneuvon kuljettajalle että matkustajille. Ajoneuvon ilmanvaihto- tai ilmastointijärjestelmän tien pinnasta imemä ilma on jopa 6-kertaa likaisempaa kuin ilma tien vieressä. Tämän vuoksi matkustajat ovat automatkan aikana  paljon alttiimpia vahingollisten aineiden hengittämiselle kuin jalkakäytävällä kävellessään. Imuilma on (dieselmoottoreiden aiheuttamien) nokihiukkasten, kaasujen kuten esim. rikkidioksidi ja typen oksidit, polttoaineen epätäydellisten palamistuotteiden sekä myös pölyn, bakteerien, virusten sekä siitepölyn likaama.

Perinteiset sisäilmasuodattimet estävät mekaaniset epäpuhtaudet ja puhdistivat ilman vahingollisista aerosoleista. Uudet FILTRON-sisäilmansuodattimet, joissa on BIOKNIGHT-järjestelmä, poistavat ilmasta lähes 100 % bakteerit ja allergeenit sekä ehkäisevät allergiaa aiheuttavien homesienten ja itiöiden syntymistä. Tällä on erityinen merkitys allergikoille, lapsille ja henkilöille, jotka matkustavat usein autolla – BIOKNIGHT-järjestelmä ei ainoastaan paranna heidän matkustusmukavuuttaan vaan sillä on myös terveydellisiä vaikutuksia!

BIOKNIGHT-järjestelmän perusta on innovatiivinen, ihmissilmälle näkymätön antibakteerinen pinnoite, joka varmistaa tehokkaan suojan vahingollisia allergeenejä vastaan. Hajuton, väritön ja ihmisille vaaraton BIOKNIGHT-järjestelmän pinnoite toimii kaksivaiheisesti. Ensimmäinen vaihe perustuu sähkömagneettisesti latautuneiden pitkäketjuisten hiilihiukkasten toimintaan. Nämä hiukkaset vetävät allergeenit puoleensa ja lävistävät niiden soluseinämät. Toinen vaihe on allergeenien tuhoaminen sekä niiden lisääntymisen tehokas ehkäisy.

Uutta laatustandardia, jollainen BIOKNIGHT-järjestelmä on, käytetään sekä Filtronin aktiivihiilisuodattimissa että myös vakiosisäilmasuodattimissa.

FILTRON BIOKNIGHT -SISÄILMANSUODATTIMEN EDUT:

  • poistaa auton sisäilmasta lähes 100 % bakteerit ja allergeenit
  • ennaltaehkäisee homeen ja sienten kasvun
  • poistaa epämiellyttävät hajut
  • vaikuttaa ajoneuvon ajomukavuuteen
  • suojaa ilmastointijärjestelmää

Filtron BIOKNIGHT -sisäilmansuodattimet kuuluvat Atoyn laajaan suodatinohjelmaan.

Filtron_pakettikuva pieni