Atoy News

Bridgestonen uutuus Noranza 001 menestyi talvirengastesteissä

noranza

Bridgestonen uutuus Noranza 001 –nastarengas saavutti kolmossijan Tekniikan Maailman (17/2016) tuoreessa talvirengastestissä sekä oli toinen Tuulilasin juuri ilmestyneessä (12/2016) nastarengasvertailussa.

Bridgestonen uutuus Noranza 001 –nastarengas saavutti kolmossijan ja neljä tähteä Tekniikan Maailman (17/2016) tuoreessa talvirengastestissä. Rengas sai testissä parhaan arvosanan 10 jarrutus-, kiihdytys- ja käsittelykokeissa jäällä. Jarrutuksessa jäällä Bridgestone oli toiseksi paras ja ero seuraavaan oli lähes kolme metriä. Noranza 001 kulutti myös nastarenkaista vähiten polttoainetta.

Tuulilasin nastarengasvertailussa Bridgestone Noranza 001 sijoittui toiseksi. Myös tässä testissä Noranzan jääominaisuudet olivat huipputasoa. Se oli testin paras kiihdytyksessä, ajettavuudessa ja sivuttaispidossa jäällä, ja lisäksi jarrutuksessa kuivalla. Polttoainetta Noranza kulutti vähiten, eli sen vierintävastus oli testin matalin.

Bridgestone Finland Oy:n myyntipäällikkö Tommi Helikari kommentoi testituloksia:
”Noranza 001 -nastarengas on iso edistysaskel Bridgestonen talvirengastarjonnassa. Merkittävien suomalaisten lehtien puolueettomat testit osoittavat, että Noranza 001 on turvallinen valinta suomalaiselle autoilijalle. Testin parhaat arvosanat nimenomaan jääpidossa ja polttoainetaloudellisuudessa ovat tärkeitä, sillä nämä tekijät vaikuttavat merkittävästi kuluttajan valintaprosessiin talvirenkaita ostettaessa.”

Varaudu kysyntään – ota yhteys Atoyn rengasmyyntiin!

Lue testikooste: noranza_test_results_final