Evästeasetukset

Kevätsiivous moottorille

27.3.2023

Kevättarkastuksen jälkeen moottori näyttää jälleen kuin uudelta – sekä sisältä että ulkoa.

Liqui Moly MotorClean – moottorin puhdistus öljynvaihdon yhteydessä: puhdas öljykierto, puhdas suorituskyky

Kylmän vuodenajan jälkeen öljyyn on saattanut kerääntyä lietettä, kondenssivettä ja muita kerrostumia. Siksi moottori kannattaa puhdistaa seuraavan öljynvaihdon yhteydessä myös sisäpuolelta: Liqui Moly Motor Clean on täydellinen ratkaisu tähän tarkoitukseen.

Erittäin tehokas lisäaineyhdistelmä poistaa lietteen ja epäpuhtaudet ja kuljettaa nämä pois valutettaessa öljynvaihdon yhteydessä. Tämän jälkeen uuden puhtaan öljyn ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa puhtaassa moottorissa, jolloin moottori myös käy kevyemmin.

Samalla pakokaasujen käsittely optimoituu ja puutteellinen voitelu voidaan estää. Jos haluat moottorille lisäsuojaa, lisää moottoriin jokin kolmesta öljylisäaineestamme, jotka estävät moottorin kulumista.

Liqui Moly Motor Clean LQM 2865

Erittäin tehokas lisäaineyhdistelmä, joka poistaa tehokkaasti likaa moottorista ennen öljynvaihtoa. Liuottaa öljyjäämät ja kertymät, tarttuu likahiukkasiin ja kuljettaa nämä pois valutettaessa käytetty öljykierrosta. Tämän jälkeen uuden puhtaan öljyn ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa puhtaassa moottorissa. Tämä takaa nopean voitelun, optimaalisen moottorin tehon, minimoi kulumisen ja vähentää pakokaasupäästöjä.

Liqui Moly Super Diesel Additive LQM2814

Poistaa saostumat dieselruiskutusjärjestelmästä ja palotilasta ja estää niiden muodostumista. Hoitaa kaikkia dieselruiskutusjärjestelmän rakenneosia. Estää suutinneulojen juuttumisen ja hartsiintumisen. Nostaa setaanilukua, parantaa dieselpolttoaineen syttymisherkkyyttä ja takaa moottorin tasaisen käynnin. Suojaa koko polttoainejärjestelmää korroosiolta ja kulumiselta. Optimoi pakokaasun mittausarvot ja moottorin suorituskyvyn. Puhdas moottori kuluttaa vähemmän polttoainetta ja vähentää haitallisten aineiden päästöjä.

Liqui Moly Suihkutusjärjestelmän puhdistusaine LQM 2822

Poistaa kertymiä ruiskutus- ja imuventtiileistä, sytytystulpista sekä palotilasta ja estää uusien kertymien muodostumisen. Poistaa käynnistysvaikeudet ja epätasaisen moottorin käynnin. Hoitaa kaikkia bensiinin ruiskutusjärjestelmän rakenneosia. Suojaa koko polttoainejärjestelmää korroosiolta. Parantaa kaasuvastetta ja puristusta. Optimoi pakokaasun mittausarvot ja moottorin suorituskyvyn. Puhdas moottori kuluttaa vähemmän polttoainetta ja vähentää haitallisten aineiden päästöjä.

Kaikki tuotteet ostettavissa edustajiemme kautta tai osoitteesta osalinkki.fi